Η Φυσικοθεραπεία ως μέσο πρόληψης και προαγωγής της υγείας

Ο Αλέξανδρος Σιδέρης δίνοντας συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό για την αξία της φυσικοθεραπείας ως μέσο πρόληψης και προαγωγής της υγείας.

Περισσότερα...

Το ταξίδι στο μυστήριο του πόνου κάνει στάση στον ΙΑΝΟ (Απενημέρωση)

ianos 5x300Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική συνάντηση για το κοινό σχετικά με ζητήματα που αφορούν τον πόνο και την αντιμετώπισή του, στο φιλοξενο χώρο του Καφέ Ιανός, στις εγκαταστάσεις του γνωστού εκδοτικού οίκου. Η ιδέα της ενημέρωσης του κοινού σχετικά με θέματα που άπτονται της μυοσκελετικής υγείας, προέκυψε ως μια κοινή δράση της Physio Science Clinic και του κέντρου Manual Physiotherapy Κώστας Σακελλαρίου, με τη συνδρομή νέων επιστημόνων της υγείας, όπως ο Γεώργιος Κελάλης, αναπληρωτής διευθυντής Κλινικής Σπονδυλικής Στήλης Metropolitan Hospital, ο Ανδρέας Ζουρδός, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και ο Διαμαντής Κλημεντίδης, Κλινικός Φαρμακοποιός.

Περισσότερα...

Εκπομπή στο EXTRA channel

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 ο Αλέξανδρος Σιδέρης ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή του ΕΧΤRA channel "Ιατρικές Συμβουλές", όπου απάντησε στις ερωτήσεις του Θωρακοχειρουργού κ. Μαρκόπουλου, σχετικά με την πρόληψη των πτώσεων στην Τρίτη Ηλικία. Η συνέντευξη δόθηκε με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Φυσικοθεραπείας.

YouTube icon full color Βίντεο

iatrikes simvoules 3 tn iatrikes simvoules 4 tn