Καινοτόμες εφαρμογές φυσικοθεραπείας

This is a fully english-speaking physiotherapy clinic

23ο Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας

Το Κ.Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών σας προσκαλεί με ιδιαίτερη χαρά στο 23ο Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας, που θα πραγματοποιηθεί στις 22, 23 και 24 Νοεμβρίου 2013, στο Υπουργείο Υγείας, Κηφισίας 39, Μαρούσι, Αθήνα. (Χάρτης)

Όπως γνωρίζετε, οι επιστημονικές εκδηλώσεις του Συλλόγου αποτελούν σημείο αναφοράς στο χώρο της Φυσικοθεραπείας, για την μαζικότητα στη συμμετοχή των συνέδρων, για το υψηλό επίπεδο προβληματισμού στα θέματα και την οργανωτική αρτιότητα.

Το επιστημονικό επίπεδο είναι πολύ υψηλό, με την παρουσία καταξιωμένων συναδέλφων καθηγητών, αλλά και νέων συναδέλφων που επιθυμούν να συνεισφέρουν στη γνώση του επιστημονικού αντικειμένου της φυσικοθεραπείας.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών και όλους τους Έλληνες φυσικοθεραπευτές, που για πρώτη φορά στα πλαίσια του Ετήσιου Συνεδρίου Φυσικοθεραπείας, θα επισκεφτεί τη χώρα μας και θα συμμετέχει ως Επίτιμη Πρόεδρος του Συνεδρίου, η Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Φυσικοθεραπείας (WCPT), Dr Marilyn Moffat, Καθηγήτρια Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Το Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ. εκτιμά ότι η ομιλία της στην τελετή έναρξης και το work shop που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23/11, θα διευρύνουν τις επιστημονικές μας γνώσεις, αλλά και θα πληροφορηθούμε πως εφαρμόζεται η Φυσικοθεραπεία σε όλο τον κόσμο, μεταφέροντας τη διεθνή της εμπειρία.

Σας αποστέλλουμε το πρόγραμμα του 23ου Ετήσιου Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνεδρίου Φυσικοθεραπείας στις 22, 23 και 24 Νοεμβρίου 2013 προς ενημέρωσή σας.

Σας ενημερώνουμε, τέλος, ότι το Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ. μπροστά στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζουμε, αποφάσισε να μην αποσταλεί τυπωμένο πρόγραμμα του Συνεδρίου αλλά αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή.

Τελικό πρόγραμμα 23ου Συνεδρίου 2013